«Να γιατί αξίζει το βραβείο MVP ο Αντετοκούνμπο»

«Να γιατί αξίζει το βραβείο MVP ο Αντετοκούνμπο»

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ Τζέι Τζέι Ρέντικ κατέθεσε τη δική του άποψη στο γιατί ο Αντετοκούνμπο πρέπει να είναι ο MVP με ενδιαφέροντα μάλιστα επιχειρήματα.

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ μπαίνει σταδιακά στην πιο συναρπαστική φάση του, αυτή των playoffs που οδηγούν στον πρωταθλητή της Λίγκας. Παράλληλα τρέχει και ένας άτυπος διαγωνισμός για ένα από τα σημαντικότερα ατομικά βραβεία που μπορεί να λάβει ένας παίκτης. Αυτό του MVP, με τον Αντετοκούνμπο να μην λείπει από τη λίστα.

Τρεις all star παίκτες ερίζουν φέτος για το βραβείο. Μαζί με τον Γιάννη, βρίσκονται και οι Τζόελ Εμπίντ και Νίκολα Γιόκιτς, με άπαντες να κάνουν εξαιρετικές χρονιές με εξαιρετικά νούμερα, βοηθώντας τις ομάδες τους να είναι από τις φετινές πρωταγωνίστριες.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Το μέχρι τέλους είναι μέχρι φέτος το καλοκαίρι»

Άλλος ένας… υπέρμαχος της υποψηφιότητας του Αντετοκούνμπο, ακούει στο όνομα Τζέι Τζέι Ρέντικ. Ο πάλαι ποτέ εξαιρετικός σουτέρ που έγινε γνωστός στους Ορλάντο Μάτζικ παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ αλλά έχει διατελέσει και συμπαίκτης των Αντετοκούνμπο και Εμπίντ, δεν έκρυψε στην προτίμηση του στον Greek Freak:

«Για μένα ο Γιάννης είναι ο MVP. Πιστεύω πως δεν θα το κερδίσει, αλλά αξίζει το βραβείο. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα. Πίστευα πως θα ήταν δύσκολο να τον ψηφίσω γιατί έχασε αρκετά ματς, αλλά δεν έπαιξε τελικά και τόσα λιγότερα παιχνίδια από Εμπίιντ και Γιόκιτς.

Πολυτιμότερος λογικά θα βγει ο Εμπίιντ. Και οι τρεις θα το άξιζαν, αλλά ο Γιάννης περισσότερο. Οι Μπακς ήταν η καλύτερη ομάδα και ο Γιάννης ήταν κυρίαρχος. Οι Σίξερς είχαν καλύτερο ρεκόρ όταν δεν έπαιζε ο Εμπίιντ, ενώ οι Μπακς είχαν με τον Γιάννη σχεδόν 75% ποσοστό νικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ