«Δεν κάνεις πλάκα με τους Γκρίζλις – Θα πάνε σπίτι τους οι Λέικερς»

«Δεν κάνεις πλάκα με τους Γκρίζλις – Θα πάνε σπίτι τους οι Λέικερς»

Έγκριτος αναλυτής προβλέπει αποκλεισμός για τους Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς, λέγοντας πως οι Γκρίζλις του Τζα Μοράντ δεν αστειεύονται.

Οι Μέμφις Γκρίζλις ολοκλήρωσαν μια εξαιρετική regular season τερματίζοντας στην 2η θέση της πάντα σκληρής Δύσης (ρεκόρ 51-31), πίσω μόνο από τους Νάγκετς του υπέροχου και υποψήφιου MVP, Νίκολα Γιόκιτς.

Οι Γκρίζλις του Ντίλον Μπρουκς, του Τζάρεν Τζάκσον, του δυναμικού Στίβεν Άνταμς και κυρίως του φοβερού και αέρινου Τζα Μοράντ, έμαθαν τους αντιπάλους τους όπως βγήκαν από τα play in της Δύσης και δεν είναι άλλοι από τους Λος Άντζελες Λέικερς του Βασιλιά ΛεΜπρον και του Άντονι Ντέιβις.

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο έπος του Ολυμπιακού για την ανανέωση του Γουόκαπ (vid)

Οι Λιμνάνθρωποι που είχαν πάρα πολλά πάνω και κάτω, κατάφεραν με ένα ντεμαράζ στα τελευταία παιχνίδια να κλειδώσουν την παρουσία τους στα playoffs όπου σίγουρα έχουν την εμπειρία και το ειδικό βάρος να προκαλέσουν προβλήματα στους νεανικούς Γκρίζλις.

Ο έγκριτος αναλυτής του ESPN, Στίβεν Α. Σμιθ, είναι ξεκάθαρος όμως πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τους Γκρίζλις σε μια σειρά αγώνων κόντρα στους Λέικερς:

«Οι Λέικερς μπορεί να βρεθούν στο σπίτι τους μετά τον πρώτο γύρο των playoffs. Αρχικά, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους Λέικερς γι’ αυτό που κατάφεραν φέτος. Τουλάχιστον θα έχουν μια ευκαιρία. Δεν θα σας πω ότι δεν έχουν καμία τύχη. Έχουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις δείχνει να είναι παρών. Ξέρουμε όλοι τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο παρκέ.

Όμως παίζουν με τους Γκρίζλις. Την τελευταία φορά που τους είδα, είχαν τον Τζα Μοράντ και ο τύπος είναι πραγματικά ξεχωριστός. Οι Γκρίζλις δεν έχουν φτάσει ποτέ στους τελικούς. Έχουν τον Ντίλον Μπρουκς, τον Τζα Μοράντ και τον Τζάρεν Τζάκσον. Ας γίνω λίγο πιο σαφής. Το Μέμφις δεν είναι για να κάνει κάποιος πλάκα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ