Ρέτζι Μίλερ για Ντόνσιτς: «Να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να βελτιώσει τη… φυσική του κατάσταση»

Ρέτζι Μίλερ για Ντόνσιτς: «Να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να βελτιώσει τη… φυσική του κατάσταση»

Οι Μάβερικς απέτυχαν να μπουν στα Play-Offs και ο θρύλος Ρέτζι Μίλερ μίλησε για τον Ντόνσιτς που πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να φτιάξει την... φυσική του κατάσταση.

Ρέτζι Μίλερ εναντίον Λούκα Ντόνσιτς

Οι Ντάλας Μάβερικς απέτυχαν να πάρουν την πρόκριση για τα Play-Offs του NBA με τον θρυλικό σουτέρ των Ιντιάνα Πέισερς και Hall of Famer, Ρέτζι Μίλερ να ερωτάται τι πρέπει να κάνει το Ντάλας για να περάσει του χρόνου στην επόμενη φάση, και να εκτοξεύει τα…πυρά του στον Λούκα Ντόνσιτς για τη φυσική του κατάσταση και στην προκειμένη περίπτωση για τα… κιλά του.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού – Το «καυτό» ΣΕΦ δείχνει τον δρόμο για το Κάουνας

«Ο Ντόνσιτς πρέπει να βελτιώσει τη φόρμα του. Να κοιταχτεί στον καθρέπτη πρέπει να φτιάξει τη φόρμα του. Οι Μάβερικς του χρόνου πρέπει να τρέξουν περισσότερο, κάτι που έκαναν όταν ο Λούκα, ήταν εκτός με τον Κάιρι Ίρβινγκ να αναλαμβάνει. Είναι πολύ καλύτεροι όταν τρέχουν. Έτσι θέλει να τους προπονεί και ο Τζέισον Κιντ. Θέλει να παίζουν γρήγορο μπάσκετ αλλά όταν ο Λούκα είναι στο παρκέ αυτό δε μπορεί να συμβεί.  Για μένα αν αυτός βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και η ομάδα τρέξει θα βάλει πιο πολύ πίεση στον αντίπαλο», είπε ο παλαίμαχος θρύλος στο TNT.

Η… αγάπη του Μίλερ στον Ντόνσιτς κρατάει χρόνια

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μίλερ αντίστοιχου τύπου (και ίσως χειρότερα), σχόλια είχε κάνει και το 2021 για το Σλοβένο άσο: «Αυτή τη στιγμή είναι πιο παχύς από ποτέ, πρέπει να στεγνώσει και να βελτιώσει την άμυνα του» είχε δηλώσει ο Ρέτζι τότε, με τον Λούκα να ανταπαντά πως πάντα θα: «Υπάρχουν άνθρωποι που θα μιλούν για σένα αλλά εγώ γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ».

Γενικότερα ο παλαίμαχος άσος των Πέισερς έχει μια… αγάπη  στον Λούκα εστιάζοντας στο… βάρος του που αν δε βελτιωθεί -όπως λέει- δε θα βελτιωθούν ούτε οι Ντάλας, αφού η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει με την παρουσία του Ντόνσιτς εντός παρκέ…

Γνωστός για τις κόντρες του με τον Τζόρνταν ο… τριποντάκιας Μίλερ

Για όσους πάντως μπορεί να μη γνωρίζουν, ο Ρέτζι Μίλερ ήταν ένας εκ των μεγαλύτερων αντιπάλων του Μάικλ Τζόρνταν την εποχή που το NBA ήταν πολλά επίπεδα πάνω από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, στη δεκαετία του ’90.

Οι μάχες των δυο στους αγώνες των Πέισερς με τους Μπουλς πάντα έδιναν φοβερά… highlights αφού ο εξαιρετικός στο τρίποντο Ρέτζι μάρκαρε τον Μάικλ άλλες φορές επιτυχώς και άλλες ανεπιτυχώς, με την κόντρα τους να… μένει στην ιστορία. Άλλη μία δείχνει να γεννιέται τώρα με το, Μίλερ εναντίον Ντόνσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ