Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι Μάβερικς

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι Μάβερικς

Απανωτά τα... χαστούκια για τους Ντάλας Μάβερικς που βλέπουν μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα να τελειώνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο ΝΒΑ.

Οι Ντάλας Μάβερικς θα πληρώσουν ακριβά την απόφαση τους να εγκαταλείψουν την προσπάθεια εισόδου στο Play-In Tournament και κατ’ επέκταση στα playoffs του ΝΒΑ, για μία υψηλότερη επιλογή στο draft.

Οι «Μαβς» αποφάσισαν να κρατήσουν εκτός δράσης στα τελευταία κρίσιμα ματς τους Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ, μεταξύ άλλων παικτών, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος: να χάσουν σκόπιμα και να παρακάμψουν εντελώς το Play-In Tournament για ένα υψηλότερο draft pick.

Διαβάστε επίσης: Τα «κλειδιά» για την πρωτιά του Ολυμπιακού

Σχεδόν αμέσως μετά τον αποκλεισμό του, το Ντάλας ερευνήθηκε από το πρωτάθλημα. Ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκε στον οργανισμό πρόστιμο 750.000 δολαρίων για αυτήν του την απόφαση!

Μια χρονιά που ξεκίνησε πολύ θετικά για τους Μάβερικς και στην πορεία έκαναν ακόμα και όνειρα πρωταθλητισμού με την προσθήκη του Καϊρί Ίρβινγκ, τελειώνει με παταγώδη αποτυχία για τους Τεξανούς.

Ο Ίρβινγκ ετοιμάζεται να φύγει ως ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, ο Ντόντσιτς δέχεται σκληρή κριτική και ακούγονται ακόμα και σκέψεις για trade και ήρθε και αυτή η ποινή σαν κερασάκι στην τούρτα σε μια σεζόν κανονικό… σκωτσέζικο ντουζ για τον οργανισμό και τους φιλάθλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ