Σίλβερ : «Αξιαγάπητος σε όλο τον κόσμο ο Αντετοκούνμπο»

Σίλβερ : «Αξιαγάπητος σε όλο τον κόσμο ο Αντετοκούνμπο»

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, σε δηλώσεις του στην κάμερα των Μπακς μίλησε για το καινούργιο γήπεδο της ομάδας του Μιλγουόκι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως ο Έλληνας All Star είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

Δηλώσεις στην κάμερα των Μπακς έκανε ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στο νέο γήπεδο της ομάδας του Μιλγουόκι αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο τόνισε πως είναι αξιαγάπητος σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίλβερ για το νέο γήπεδο των Μπακς: «Πρώτα από όλα για τη λίγκα αυτό είναι φανταστικό, διότι φέρνει μία διαφορετική ενέργεια στη λίγκα. Είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ στο νέο γήπεδο, το οποίο είναι πολύ όμορφο. Έχω δει πολλά γήπεδο στον κόσμο, όχι μόνο στις ΗΠΑ, όμως αυτό είναι πολύ όμορφο διότι έχει δωθεί αρκετή σημασία στην λεπτομέρεια, ειδικά στο εσωτερικό του γηπέδου. Έχουν κάνει φανταστική δουλειά».

Σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ο Γιάννης έχει μία παγκόσμια επιρροή. Είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο, τον λατρεύουν στη Νιγηρία και όλη την Αφρική, εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Ευρώπη, το ίδιο αγαπητός είναι εδώ στο Μιλγουόκι και τις ΗΠΑ. Όχι μόνο είναι ένα φανταστικός παίκτης αλλά είναι και ένας εξαιρετικός νεαρός με μία υπέροχη οικογένεια. Το σύστημά μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπαίνεις σαν ρούκι και στη συνέχεια μένεις για μερικά χρόνια στην ομάδα που σε επέλεξε. Όταν του μιλάω κατανοώ ότι θέλει να κερδίζει και πως θέλει να συνεχίσει εδώ. Του αρέσει πολύ η πόλη και η τοπική κοινωνία».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Σίλβερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ