Ντρέιμοντ Γκριν: Το αλήτικο χτύπημα στον Σαμπόνις σόκαρε το ΝΒΑ (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν: Το αλήτικο χτύπημα στον Σαμπόνις σόκαρε το ΝΒΑ (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την αψυχολόγητη ενέργεια να πατήσει τον Σαμπόνις στο στήθος αποβλήθηκε από το Game 2 των Κινγκς κόντρα στους Γουόριορς, τα... έβαλε με την εξέδρα και έχει κάνει το NBA να ασχολείται μαζί του για όλους τους λάθος λόγους.

Σακραμέντο Κινγκς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κοντράρονται στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, με τους Κινγκς να προηγούνται 2-0 στη σειρά και να δείχνουν πως έχουν βρει το… κουμπί των Πολεμιστών. Η σειρά έχει αρκετή ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά η… αλήτικη κίνηση του Ντρέιμοντ Γκριν, λίγο έλειψε να δυναμιτίσει το κλίμα σto Golden 1 Center του Σακραμέντο.

Ο φόργουορντ των Γουόριορς μετά από μια φάση όπου ενεπλάκησαν δυνατά με τον σέντερ των Κινγκς, Ντομάντας Σαμπόνις, ο Γκριν πάτησε δυνατά στο στήθος τον πεσμένο στο παρκέ Λιθουανό ο οποίος στη συνέχεια σφάδαζε από τους πόνους. Επικράτησε ένταση η οποία έσβησε γρήγορα μετά την παρέμβαση των πιο ψύχραιμος με τους διαιτητές να αποβάλουν τον 33χρονο φόργουορντ με flagrant 2.

Διαβάστε επίσης: Και χρωστάει τα περσινά η ΕΠΟ του Μπαλτάκου και… ζήταγε και τα ρέστα από το ΟΑΚΑ για τον φετινό τελικό!

O Γκριν μάλιστα πριν αποβληθεί και πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια άνοιξε διάλογο με το κοινό δεχόμενος προκλήσεις αλλά και προκαλώντας και αυτός με τη σειρά του. Μεγάλη κουβέντα έχει σηκωθεί με τη φάση αυτή, καθώς πολύ στέκονται στο φάουλ που έκανε πρώτος ο Σαμπόνις στον Γκριν, όταν πεσμένος του κράτησε το πόδι, αλλά σίγουρα η αντίδραση του… σεσημασμένου για τις υπερβολικές και σκληρές ενίοτε αντιδράσεις του φόργουορντ των Γουόριορς δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Στην κουβέντα έχουν μπει πολλοί παλαίμαχοι αλλά και εν ενεργεία παίκτες, με άλλους να τάσσονται κατά του Γκριν και άλλους να τον δικαιολογούν, όπως έκανε και ο Σακίλ Ο’Νηλ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά για την επίμαχη φάση:

«Ένα κακό play φέρνει ένα άλλο. Δε θα το παίξω υποκριτής, θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Αλήθεια! Από τη στιγμή που με πιάνεις τι να κάνω; Αν κάτσω εκεί και προσπαθήσω να τρέξω θα πέσω. Πρέπει να περάσεις από πάνω και αν γίνει αυτό είσαι στον δρόμο, οπότε μπορεί να σε πατήσω. Ήταν «βρώμικη» αντίδραση; Φυσικά και ήταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ