Γιάννης : «Τα δώσαμε όλα, νιώσαμε ότι ήμασταν καλύτεροι»

Γιάννης : «Τα δώσαμε όλα, νιώσαμε ότι ήμασταν καλύτεροι»

Σε δηλώσεις του μετά το Game 7 των Μπακς με τους Σέλτικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα και πως οι συμπαίκτες του κι εκείνος ένιωσαν ότι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε τη χρονιά του στο ΝΒΑ να λαμβάνει τέλος έπειτα από την ήττα από τους Σέλτικς με 112-96. Ο Έλληνας διεθνής σταρ των Μπακς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι τα «ελάφια» ένιωσαν ότι ήταν καλύτερη ομάδα από τη Βοστώνη, αλλά ότι το σίγουρο ήταν πως τα έδωσαν όλα.

Για τον εαυτό του, ο Greek Freak είπε πως έκανε ό,τι μπορούσε και ότι έδωσε και την ψυχή του στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, τα δώσαμε όλα αλλά δεν ήταν αρκετό. Νιώσαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγινε μια καλή σειρά και θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για το μέλλον. Κάναμε μια καλή χρονιά, βελτιωθήκαμε από πέρσι και πιστεύω πως στα playoffs παίξαμε δυνατά, προστατέψαμε την έδρα μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός. Θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία και ελπίζω του χρόνου να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια», ανέφερε ο 23χρονος άσος.

Για την απόδοσή του: «Πιστεύω πως ήμουν ο εαυτός μου, έκανα ό,τι μπορούσα. Δεν ξέρω τι περιμένατε από μένα, αλλά έδωσε και την ψυχή μου στο γήπεδο. Κάποιες φορές θα είναι αρκετό, άλλες όχι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Όταν το καταλαβαίνεις αυτό γίνεσαι καλύτερος και πιο ώριμος παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ