Κάρι: «Ο ΛεΜπρόν κι εγώ είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο»

Κάρι: «Ο ΛεΜπρόν κι εγώ είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο»

Για τη μάχη του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε ο Στεφ Κάρι, τονίζοντας πως και οι δύο είναι ευλογημένοι που είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο.

Ο Στεφ Κάρι μπόρεσε να οδηγήσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη νίκη κόντρα στους Σακραμπέντο Κινγκς, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά της Δύσης, όπου θα αντιμετωπίσει τους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο γκαρντ των «πολεμιστών» ρωτήθηκε για τις αναμετρήσεις με τον «βασιλιά», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι τυχεροί που αγωνίζονται ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι:

«Είναι καταπληκτικό γιατί είσαι ακόμα μέσα στη μάχη. Είναι καλύτερο από το να είχες βγει και να κοιτούσες απ’ έξω προς τα μέσα. Χάναμε με 2-0 σε αυτή τη σειρά. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Από την πρώτη σειρά που παίξαμε όταν ήταν στο Κλίβελαντ τη σεζόν 2014-15 μέχρι και σήμερα, είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο. Είμαστε δύο ομάδες που προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σεζόν μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ