Αντετοκούνμπο : «Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Κόμπι» (vid)

Αντετοκούνμπο : «Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Κόμπι» (vid)

Την επιθυμία του να δουλέψει μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο το καλοκαίρι εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

O Γιάννης Αντετοκούνμπo μίλησε για την ανάγκη που έχει ώστε να βελτιωθεί κι άλλο ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ κι αποκάλυψε πως θέλει να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο δουλεύοντας με τον 5 φορές πρωταθλητή, Κόμπι Μπράιαντ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, τόνισε πως εφόσον δεν έχει φέτος το καλοκαίρι υποχρεώσεις με την Εθνική, θα ήταν ιδανικό να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με τον πρώην σούπερ σταρ των Λέικερς.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω με τον Κόμπι και να έχω λίγες μέρες μαζί του. Θα ήθελα επίσης να δουλέψω μαζί του στην κίνηση των ποδιών μου, στην νοοτροπία και να μου δείξει τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Θα ήταν σπουδαίο να συνεργαστούμε και να ανεβάσω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο.

Αυτό το καλοκαίρι δεν έχω πολλές υποχρεώσεις με την Εθνική, οπότε θα έχω παραπάνω χρόνο να ξεκουραστώ και να δουλέψω. Πέρσι ίσως να το παράκανα λίγο αλλά φέτος θα προσέξω για να μην έχω θέμα με το γόνατο μου. Πρέπει ακόμα να φροντίσω τον αστράγαλο μου και κυρίως να είμαι γεμίσω ενέργεια», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ