Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η μεγάλη απόφαση του Θανάση Αντετοκούνμπο…

Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η μεγάλη απόφαση του Θανάση Αντετοκούνμπο…

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος και το σενάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Euroleague...

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά από δύο χρόνια στο ΝΒΑ, δεν αποκλείεται να αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ειδικά από τη στιγμή που μένει ελεύθερος, είναι άγνωστο αν θα ανανεώσει και θα υπάρχει δεδομένα μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague.

Ο αδερφός του Γιάννη δεν έχει τόσο ενεργό ρόλο στους Μπακς και πλέον που αποχώρησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο νέος προπονητής θα αποφασίσει πως θα χειριστεί το θέμα του Έλληνα φόργουορντ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Θανάσης μένει ελεύθερος και δεν έχει προς το παρόν κάποια πρόταση να μείνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει το καλοκαίρι, με τους Αμερικάνους να τονίζουν ότι θα αποφασίσει μαζί με την οικογένεια του αν θα συνεχίσει στο ΝΒΑ και τους Μπακς, ή αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός και αρκετές ομάδες στη Euroleague «καραδοκούν» για να τον κάνουν δικό τους, αφού πρόκειται δεδομένα για έναν παίκτη που μπορεί στην Ευρώπη να κάνει τη διαφορά.

Το τριφύλλι παρακολουθεί τις εξελίξεις, αφού θέλει να ελληνοποίησει περισσότερο ακόμη περισσότερο τον κορμό του, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όταν αναλάβει ο Εργκίν Αταμάν. Ο Θανάσης δεν θα έλεγε «όχι» να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αν και μόλις κυκλοφορήσει ελεύθερος θα γίνει χαμός για τον Έλληνα φόργουορντ, αφού πολλές ομάδες θα κάνουν… ουρά για να τον αποκτήσουν.

Το κασέ του στο ΝΒΑ είναι 1,8 εκατ. δολάρια, ποσό που δεν δίνεται εύκολα στην Euroleague, αλλά η λογική λέει ότι αν πάρει τη μεγάλη απόφαση και αποχωρήσει από τους Μπακς και το ΝΒΑ θα ρίξει τις απαιτήσεις του, με τις όποιες εξελίξεις πάντως να έρχονται μετά το καλοκαίρι.

Για τον Θανάση δεν αποκλείεται να κινηθεί και ο Ολυμπιακός, αλλά κάτι τέτοιο θα συνέβαινε μόνο σε ενδεχόμενο που ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσιζε να αποχωρήσει από το λιμάνι για να πάει στους Σακραμέντο Κινγκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ