Λέικερς – Γουόριορς 122-101: «Πέταξαν» τους πρωταθλητές εκτός και πέρασαν στους τελικούς Δυτικής Περιφέρειας

Λέικερς – Γουόριορς 122-101: «Πέταξαν» τους πρωταθλητές εκτός και πέρασαν στους τελικούς Δυτικής Περιφέρειας

Οι Λέικερς είναι στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας μετά τη νίκη τους με σκορ 122-101 επί των Γουόριορς, αφήνοντας εκτός πλέι οφ τους πρωταθλητές.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα πρέπει να παραδώσουν τα… σκήπτρα τους στο ΝΒΑ, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς τους νίκησαν με σκορ 122-101, έκαναν το 4-2 στη μεταξύ τους σειρά και τους άφησαν εκτός συνέχειας των πλέι οφ, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς.

Οι παίκτες του Ντάρβιν Χαμ μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν της σειρά στην έδρα τους και τα κατάφεραν. Μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στο σύνολο του Στιβ Κερ αφού είχαν την πρωτοπορία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας στην τεράστια νίκη που τους έδωσε την πρόκριση στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας μετά το 2020 όταν και είχαν κατακτήσει τον τίτλο.

Η «βασιλική» εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν αυτή που ξεχώρισε, καταγράφοντας 30 πόντους με 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες των Όστιν Ριβς με 23 πόντους και Άντονι Ντέιβις με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Στεφ Κάρι πάλευε μόνος του σταματώντας στους 32 πόντους, με τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να είναι ο μοναδικός άλλος διψήφιος έχοντας 16.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-26, 56-46, 91-77, 122-101

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ