Ράπτορς – Καβαλίερς 112-113

Ράπτορς – Καβαλίερς 112-113

Οι Καβαλίερς επικράτησαν των Ράπτορς στο Τορόντο με 113-112 στην παράταση κι έκαναν το break στη σειρά, με τον ΛεΜπρόν να πραγματοποιεί ακόμα μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Φοβερό παιχνίδι στο Τορόντο με τους Καβαλίερς να κάνουν μπρέικ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σειράς νικώντας με 113-112 στην παράταση (105-105 κανονική διάρκεια) τους Ράπτορς!

Το Κλίβελαντ λίγα μόλις 24ωρα μετά τη νίκη-πρόκριση επί των Πέισερς άλωσε το Τορόντο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να συνεχίζει να κάνει όργια στα playoffs. Ο Βασιλιάς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 26 πόντους, ενώ πέτυχε και triple double έχοντας επίσης 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στην παράταση, ενώ οι Καβαλίερς στην κανονική διάρκεια δεν προηγήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς και βρέθηκαν και στο -14 στην τέταρτη περίοδο. Όμως με οδηγό τον βασιλιά οι Καβαλίερς επέστρεψαν έστειλαν το ματς στον έξτρα χρόνο και πήραν εντέλει μια σπουδαία νίκη που τους δίνει το πλεονέκτημα.

Πέραν του ΛεΜπρόν, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σμιθ με 20, Κόρβερ με 19 και Γκριν με 16. Για τους Ράπτορς πρώτος σκόρερ ήταν ο ΝτεΡόζαν με 22 πόντους, ενώ ο Βαλαντσιούνας έκανε double-double με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ, αλλά και ο Λάουρι με 18 πόντους και 10 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=89MA-LdPuQ8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ