Θέλει να φύγει από τους Σπερς ο Λέοναρντ

Θέλει να φύγει από τους Σπερς ο Λέοναρντ

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Σπερς και Καουάι Λέοναρντ είναι τεταμένες και ότι θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο Σαν Αντόνιο και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε οριακό σημείο είναι οι σχέσεις των Σαν Αντόνιο Σπερς με τον Καουάι Λέοναρντ. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Τέξας απουσίασε από αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, λόγω τραυματισμού και η διοίκηση τον κατηγορεί για αδιαφορία.

Φέτος, ο 26χρονος φόργουορντ έχασε τα πρώτα 27 ματς, επιστρέφοντας τον Δεκέμβριο και παίζοντας μόλις σε εννιά με τα «σπιρούνια», με τελευταίο αυτό στις 13 Γενάρη. Από τότε έχει μείνει εκτός γηπέδων, με αυτή την εξέλιξη να φουντώνει ακόμη περισσότερο τις φήμες που τον θέλουν να διανύει την τελευταία του χρονιά στην ομάδα του Σαν Αντόνιο. Τις φήμες αυτές ενισχύει και η δυσαρέσκεια του κόουτς των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.

O Λέοναρντ έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του Τέξας ωστόσο έχει στα χέρια του την δυνατότητα της οψιόν. Από εκείνον εξαρτάται εάν θα παραμείνει στο Σαν Αντόνιο, ενώ έχει να λάβει για τη νέα σεζόν 21,3 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με το ESPN ο Λέοναρντ προσπαθεί να ασκήσει πίεση στους Σπερς για μια καλή μεταγραφή στην Νέα Υόρκη, στους Λέικερς ή ακόμη και στη Φιλαδέλφεια.

Είναι δεδομένο ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεταμένες και ότι θεωρείται απίθανο να παραμείνει στους Σπερς και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ