Δοκιμάζει την τύχη του στο Draft του ΝBA o Ρογκαβόπουλος

Δοκιμάζει την τύχη του στο Draft του ΝBA o Ρογκαβόπουλος

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, άφησε την Τουρκία και μετέβη στο Σικάγο των ΗΠΑ για να δοκιμάσει την τύχη του στο draft του ΝΒΑ.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στα 22 του βρίσκεται στην καλύτερη φάση της έως τώρα καριέρας του. Η απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα (ΑΕΚ και Προμηθέα), ήταν ευεργετική καθώς η σεζόν του στην Τουρκία και την Μερκεζεφέντι ήταν σούπερ.

Κουβάλησε την τουρκική ομάδα σε μεγάλο βαθμό και με 15.5 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο, συνέβαλε αποφασιστικά στην παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Χθες άκουσα κάποιον στο ημίχρονο να μου λέει να ξυπνήσω, νόμιζε ότι κοιμόμουν. Ευτυχώς ξύπνησα»

Ο Ρογκαβόπουλος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό. Μέλλον το οποίο ο φέρελπις φόργουορντ ελπίζει να τον «βγάλει» στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ.

Με τη σεζόν στην Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί ο Ρογκαβόπουλος έφυγε για τις ΗΠΑ και το Σικάγο όπου θα προετοιμαστεί για τη διαδικασία του Draft της Λίγκας. Αρκετές ομάδες δεν μένουν αδιάφορες μπροστά στο ταλέντο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και δεν είναι απίθανο να δει το όνομά του μεταξύ των… πρωτοετών παικτών του ΝΒΑ την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ