Ράπτορς – Καβαλίερς 110-128

Ράπτορς – Καβαλίερς 110-128

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση οι Καβαλίερς άλωσαν και δεύτερη φορά το Τορόντο με 128-110 κάνοντας το 2-0 στη σειρά.

Οι Καβαλίερς έχοντας σε μαγικό βράδυ τον εξωπραγματικό ΛεΜπρόν Τζέιμς, έκαναν νέο break επί των Ράπτορς επικρατώντας με 128-110 και πλέον περιμένουν την ομάδα του Τορόντο στο Κλίβελαντ προκειμένου να «τελειώσουν» τη σειρά.

Η παρέα του ΛεΜπρόν έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ με εξαίρεση την πρώτη περίοδο και με τον βασιλιά σε άλλο ένα εκπληκτικό βράδυ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Ο ΛεΜπρόν ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, αλλά και του γηπέδου, πραγματοποιώντας μια φοβερή εμφάνιση με 43 πόντους, 14 ασίστ, 8 ριμπάουντ και μόλις ένα λάθος. Πολύ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Λοβ με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 15 σημείωσε ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Από την άλλη οι Ράπτορς που πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, είχαν τον ΝτεΡόζαν σε καλό βράδυ με 24 πόντους, με τον Λόουρι να ακολουθεί με 21 πόντους και τον Βαλαντσιούνας να κάνει double-double με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=lo6BAFqGTJ0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ