Πάνε για «βόμβα» με Λεμπρόν οι Νικς!

Πάνε για «βόμβα» με Λεμπρόν οι Νικς!

Διατεθειμένοι να «τρελάνουν» κόσμο το καλοκαίρι που έρχεται είναι οι Νιού Γιορκ Νικς, καθώς σύμφωνα με των Τύπο των ΗΠΑ θα κινηθούν για την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς!

Τη μεγαλύτερη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς!

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η «New York Post», η οποία αναφέρει πως η ομάδα της Νέας Υόρκης θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο και να αποκτήσει τον φόργουορντ των Καβαλίερς, ο οποίος θα είναι free agent από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το μεγάλο ατού των Νικς στις διαπραγματεύσεις θα είναι ο νέος τους προπονητής, Ντέιβιντ Φιζντέιλ. Ο 44χρονος κόουτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λεμπρόν από την κοινή τους θητεία στους Μαϊάμι Χιτ από το 2010 έως το 2014, καθώς ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για αποχώρηση του Τζέιμς από το Κλίβελαντ το καλοκαίρι που μας έρχεται, οπότε μένει να δούμε αν το δημοσίευμα της «New York Post» ευσταθεί και ο Λεμπρόν καταλήξει στους Νικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ