Στο draft combine ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Στο draft combine ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο νεαρός φόργουορντ του Ντέιτον και αδερφός του Greek Freak είναι στη λίστα των 69 παικτών που θα δοκιμαστούν από τις ομάδες του ΝΒΑ.

Τον δρόμο που χάραξε ο αδερφός του Γιάννης, θέλει να ακολουθήσει ο Κώστας Αντετοκούνμπου. Ο 20χρονος φόργουορντ του Ντέιτον συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 69 αθλητών που προσκλήθηκαν για να περάσουν από τα  draft combine  των 30 ομάδων του ΝΒΑ. Μία επιλογή που ίσως να είναι κομβική με την καριέρα του καθώς αν τα πάει καλά μπορεί να του αποφέρει μία θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Αξίζει να τονιστεί, ότι από τις 16 ως τις Μαΐου στο Σικάγο, οι αθλητές από τα κολλέγια (μόνο αυτοί μπαίνουν  σε αυτή τη λίστα) θα περάσουν συνεντεύξεις από τις ομαδες του ΝΒΑ, ιατρικές εξετάσεις αλλά και μετρήσεις αναφορικά με τα αθλητικά τους στοιχεία.

Αν παρουσιάσει ο Κώστας Αντετοκούνμπο θετικά πράγματα στους ανθρώπους της λίγκας, τότε θα έχει μία υψηλή θέση στα ντραφτ του καλοκαιριού.

Κλείνοντας  οι Λούκα Ντόντσιτς,  Τζάναν Μούσα, ΝτιΆντρε Έιτον και  Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν ήταν στη λίστα, αφου οι  δύο πρώτοι δεν προέρχονται από κολέγια και οι Αμερικανοί φιγουράρουν ήδη στις πρώτες θέσεις του Mock Draft του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ