Ζει το όνειρο ο Ρογκαβόπουλος – Προπονείται με τους Χόρνετς (pic)

Ο Ρογκαβόπουλος που βρίσκεται εδώ και κάποιο διάστημα στις ΗΠΑ προετοιμάζοντας τη συμμετοχή του στο Draft του ΝΒΑ, προπονήθηκε με την ομάδα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Τουρκία και την Μερκεζεφέντι, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και προετοιμάζεται κατάλληλα για τη συμμετοχή του στο draft του ΝΒΑ.

Ο 21χρονος γκαρντ φόργουορντ, είναι ένα από τα καλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και ήδη έχει συμφωνήσει με την Μπασκόνια για την επόμενη σεζόν, ωστόσο η φιλοδοξία του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ τον οδήγησε στα καλοκαιρινά training camps.

Διαβάστε επίσης: Το παραδέχονται και στην Ιταλία: «Ο Μιλουτίνοφ προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Βίρτους»

Εκεί όπου οι ομάδες της Λίγκας τσεκάρουν τους υποψήφιους για εισαγωγή στα Draft και είναι μέρος της απαραίτητης… προεργασίας ώστε να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί το έδαφος για το επερχόμενο NBA Draft 2023 που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2023, στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ύψους 2.03μ Ρογκαβόπουλος, γυμνάστηκε σήμερα (6/6) με την ομάδα των Σάρλοτ Χόρνετς παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, μαζί με άλλους 5 νεαρούς μπασκετμπολίστες που θα είναι και αυτοί στη διαδικασία των Draft.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από