Κλείνει σε ομάδα Euroleague ο Ρογκαβόπουλος!

Κλείνει σε ομάδα Euroleague ο Ρογκαβόπουλος!

Σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του αναμένεται να έχει ο Ρογκαβόπουλος, που βρίσκεται μια ανάσα από την ένταξή του σε ομάδα της Euroleague.

Από το καλό στο καλύτερο βλέπει να πηγαίνει η καριέρα του, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Μετά από μια γεμάτη και πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία για λογαριασμό της Μερκεζεφέντι (15.4π και 6.2 ριμπάουντ μ.ο.).

Ό 22χρονος φόργουορντ που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και το Σικάγο. Εκεί αγωνίζεται στο pre draft camp προσπαθώντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να μπει στο draft του ΝΒΑ για το 2023 και να τον επιλέξει κάποια από τις ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Λέει αντίο ο Λιβάι Γκαρσία…

Εκτός αυτού όμως υπάρχει και μια πολύ θετική εξέλιξη για το άμεσο μέλλον του. Ο Ρογκαβόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με την Μπασκόνια, διάρκειας δύο χρόνων. Υπάρχει προφορική συμφωνία των δύο πλευρών και απομένουν μόνο οι μεταγραφές.

Η Μπασκόνια αποτελεί παραδοσιακά μια ομάδα που στηρίζει το ταλέντο, δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες άγνωστους στο ευρύ κοινό και δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί από τους τωρινούς αστέρες αλλά και αυτούς του πρόσφατου παρελθόντος, έχουν περάσει ή έχουν κάνει τα πρώτα βήματά τους στην Euroleague, στην ισπανική ομάδα.

Όπως και να έχει, ο 22χρονος φαίνεται πως κάνει χωρίς βιασύνη τα σωστά βήματα για την καριέρα του, ανεβαίνοντας ένα ένα τα σκαλιά της εξέλιξης, με κορυφαίο στόχο όπως φαίνεται το ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ