Μαλόουν: «Είχαμε παίκτες στο παρκέ που λυπούνταν τους εαυτούς τους»

Μαλόουν: «Είχαμε παίκτες στο παρκέ που λυπούνταν τους εαυτούς τους»

Ο Μάικ Μαλόουν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Οι Ντένβερ Νάγκετς είδαν τους Μαϊάμι Χιτ να «σπάνε» την έδρα τους και πλέον απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρα, ωστόσο αυτό που ανησυχεί περισσότερο τον Μάικ Μαλόουν είναι η εμφάνιση της ομάδας του.

Ο τεχνικός των «σβόλων» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο είδε παίκτες που λυπούνταν τους εαυτούς τους, ενώ στάθηκε και στα πολλά ελεύθερα σουτ που έχουν βρει οι Χιτ στα δύο πρώτα ματς.

Οι δηλώσεις του Μάικ Μαλόουν:

«Ας μιλήσουμε για την προσπάθεια. Είναι τελικοί ΝΒΑ και εμείς μιλάμε για την προσπάθεια. Αυτό είναι τρομερά ανησυχητικό για μένα. Στο ξεκίνημα του αγώνα, με την αρχική πεντάδα μας, το σκορ ήταν 10-2 υπέρ των Χιτ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε παίκτες στο παρκέ που λυπούνταν τους εαυτούς τους ή δεν έβαζαν σουτ ή σκέφτονταν ότι μπορούσαν να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν ταχύτητα.

Το Μαϊάμι ήρθε εδώ και μας κέρδισε. Το αγωνιστικό τους πλάνο, το πλάνο για τα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίκτη έπιασε. Όπως είπα και μετά το Game 1, το γεγονός πως είχαν 16 ελεύθερα σουτ τριών πόντων ήταν ανησυχητικό. Δεν τα έβαλαν και ήμασταν τυχεροί στο Game 1.

Σήμερα τα έβαλαν και ήταν μια κατάρρευση για εμάς στο κομμάτι της επικοινωνίας, ήταν κατάρρευση του αγωνιστικού μας πλάνου και αυτό μας δυσκόλεψε να σκοράρουμε, αλλά και να σταματήσουμε τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ