Σκέψεις του ΝΒΑ για All Star Game ανάμεσα σε Αμερικανούς και ξένους

Σκέψεις του ΝΒΑ για All Star Game ανάμεσα σε Αμερικανούς και ξένους

Το ΝΒΑ συνεχίζει να εξετάζει διάφορες προοπτικές για τα μελλοντικά All Star Game.

Μία από τις πολυαναμενόμενες στιγμές σε κάθε σεζόν του ΝΒΑ είναι χωρίς αμφιβολία το Σαββατοκύριακο που διεξάγεται το All Star Game.

Η λίγκα έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τον Κομισάριο εξετάζει ακόμη μία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Όπως αποκάλυψε ο Άνταμ Σίλβερ, το ΝΒΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει ένας αγώνας μεταξύ των Αμερικανών παικτών και των παικτών από τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς όπως επισήμανε το πρωτάθλημα γίνεται περισσότερο διεθνές πλέον.

Oι δηλώσεις του Άνταμ Σίλβερ:

«Δεν είναι μια νέα ιδέα. Όταν το πρωτοσυζητήσαμε υπήρχε μια ανισορροπία, όχι τόσο στην ανταγωνιστικότητα στο γήπεδο, αλλά απέναντι στους παίκτες.

Ακόμη και τώρα, πάνω από 25% των παικτών στο ΝΒΑ έχουν γεννηθεί εκτός ΗΠΑ, οπότε ένας τέτοιος αγώνας θα σήμαινε πως θα επιλέγαμε τη μία ομάδα από το 75% και την άλλη από το 25%, κάτι που μπορεί να μην ήταν δίκαιο.

Προφανώς δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο στο προσεχές All Star Game στην Ιντιανάπολις. Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τους παίκτες, αλλά όσο το ΝΒΑ γίνεται περισσότερο διεθνές, θα πρέπει να το εξετάζουμε. Πιστεύω πως το κοινό θα ήταν ενθουσιασμένο με κάτι τέτοιο, γι’ αυτό το εξετάζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ