Την μεταγραφή της χρονιάς ετοιμάζουν με CP3 οι Γούοριορς

Την μεταγραφή της χρονιάς ετοιμάζουν με CP3 οι Γούοριορς

Το ενδεχόμενο μετακίνησής του Κρις Πολ στο Σαν Φρανσίσκο για χάρη των Γουόριορς αφήνει κάτι παραπάνω από ανοικτό ο έγκριτος δημοσιογράφος Άντριαν Βονιαρόφσκι.

Οι Γουόριορς είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας στο ΝΒΑ. Φέτος όμως την… πάτησαν αποκλειόμενοι από τους Λέικερς στον 2ο γύρο των playoffs. Η ομάδα του Στιβ Κερ βρίσκεται στο τέλος μιας πολύ επιτυχημένης περιόδου, με τον χρόνο να μην κάνει δυστυχώς εξαιρέσεις.

Για αυτό και αναμένεται να ψάξει να βρει το κομμάτι που έλλειπε φέτος από την ομάδα του ώστε στα επόμενα 2-3 ανταγωνιστικά χρόνια που έχουν μπροστά τους οι Κάρι, Τόμπσον και Γκριν να διεκδικήσουν και γιατί όχι να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Βροχή» τα δημοσιεύματα για Πινέδα: «Τόσα θα ζητήσει η Θέλτα»

Το πρόβλημα στα γκαρντ ήταν ένα από τα εμφανή για τους Γουόριορς που δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Τζόρνταν Πουλ, που παρά τη συμπαθητική regular season που έκανε (20.4 πόντοι με 43% στο σουτ, 2.7 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ), ήταν πολύ κάτω του μετρίου όταν η μπάλα… έκαιγε, δηλαδή στα playoffs, με τους μέσους όρους του να πέφτουν κατακόρυφα (10.3 πόντοι με 34% στο σουτ, 2.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ).

Εδώ έρχεται το ρεπορτάζ του πάντα εξαιρετικά πληροφορημένου Άντριαν Βονιαρόφσκι που κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Γουόριορς για τον Κρις Πολ που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από του Φοίνξ Σανς τις επόμενες ημέρες. Ο Πολ αν και 28 ετών, είναι ένας στρατηγός στο παρκέ που δίνει πολλά στο palymaking, δημιουργώντας και βοηθώντας στην σωστή ροή της επίθεσης. Φέτος στο Φοίνιξ έδειξε πως το έχει ακόμα και με το παραπάνω…

Μια ματιά στα στατιστικά του, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, με 13.9 πόντους (44% στα σουτ), 4.3 πόντους, 8.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα στην regular season και αντίστοιχα 12.4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα. Το μόνο που λείπει από την τεράστια καριέρα του CP3 είναι ένα πρωτάθλημα, κάτι που θα μπορούσαν να το προσφέρουν οι Γουόριορς που θα αποκτούσαν βάθος και ποιότητα στα γκαρντ που μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά.

 

Photo credits: clutchpoints.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ