Μεγάλη έκπληξη με Σαμοντούροβ – Το αδιανόητο με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Μεγάλη έκπληξη με Σαμοντούροβ – Το αδιανόητο με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Η μεγάλη πρόβλεψη για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ στις ΗΠΑ - Πού τον κατατάσσουν οι ειδικοί και η σύνδεση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είναι το «next big thing» του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη και είναι ένας αθλητής που παρακολουθούν στενά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο 18χρονος φόργουορντ που ανήκει στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να μπει στο ντραφτ του 2024, καθώς ήδη τον κοιτάζουν πολλές ομάδες στο ΝΒΑ, ενώ οι ειδικοί αναλυτές μάλιστα στις ΗΠΑ μιλούν με κολακευτικά λόγια για την περίπτωση του.

Ο νεαρός θεωρείται όντως ένα μεγάλο πρότζεκτ και για τους Αμερικανούς, ενώ μοιάζει βέβαιο ότι θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο εφόσον μπει στο ντραφτ της νέας σεζόν. Μάλιστα οι Αμερικάνοι τον κατατάσσουν πολύ ψηλά και τον συνδέουν ακόμη και με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «NBA Draft Room», η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα ταλέντα που ετοιμάζονται να συμμετάσχουν τα επόμενα χρόνια στα draft της κορυφαίας λίγκας του κόσμου, ο Έλληνας άσος των πρασίνων αναμένεται να επιλεγεί στην 17η θέση το 2024!

«Ένας πολύ ικανός ψηλός με εξελιγμένο επιθετικό παιχνίδι», αναφέρει η περιγραφή των ειδικών για τη νέα μεγάλη ελπίδα του ελληνικού μπάσκετ, με τον Σαμοντούροβ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο ψηλά στις προβλέψεις σε σχέση με τον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, ο οποίος αναμένεται να ακούσει 28ος το όνομά του από τον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ