Απίστευτα ρεκόρ από Ντουράντ και Καπελά (vids)

Απίστευτα ρεκόρ από Ντουράντ και Καπελά (vids)

Ο φόργουρντ των Γουόριορς και ο σέντερ των Ρόκετς, πέτυχαν ιστορικά κατορθώματα στα Game 4 των playoffs του ΝΒΑ, που τους τοποθετούν σε δύο πολύ ιδιαίτερα και κλειστά γκρουπ.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν απολαυστικός στην τελευταία νίκη των Γουόριορς επί των Πέλικανς με 118-92, που έφερε τη σειρά στο 3-1 υπέρ των πρωταθλητών. Είχε 38 πόντους (15/7 σουτ), 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 36:19 λεπτά συμμετοχής.

Με τους πόντους που πέτυχε ο 29χρονος KD, μπήκε σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ παικτών που έχουν ξεπεράσει τους 30 πόντους, περισσότερες από 50 φορές στην καριέρα τους σε ματς playoff. Ο Ντουράντ λοιπόν έφτασε τα 51 τέτοια ματς και είναι πίσω μόνο από τους ΛεΜπρον Τζέιμς (62) και Μάικλ Τζόρνταν (68).

 

Από την άλλη ο αθλητικός σέντερ των Χιούστον Ρόκετς, Κλιντ Καπελά, ήταν ένα από τα κλειδιά (πίσω από τους Χάρντεν και Πολ) της νίκης των Τεξανών επί της Γιούτα με 100-87 κάνοντας μπρέικ στο μπρέικ των Μορμόνων. Είχε 12 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 (!!) μπλοκ στα 37:05 που έμεινε στο παρκέ.

Αυτά τα έξι μπλοκ του Καπελά τα πέντε έγιναν στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και κάπως έτσι τον κατέστησαν μόλις τον 4ο μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ τα τελευταία 20 χρόνια που μπλόκαρε 5 σουτ στην τελευταία περίοδο μια αναμέτρησης για τα playoffs της Λίγκας. Τον δρόμο άνοιξε ο Γκρεγκ Όστερταγκ (Τζαζ-1998), για να ακολουθήσουν οι Ντουάιτ Χάουαρντ (Μάτζικ-2010) και ΤζαΒέιλ Μακ Γκι (Νάγκετς-2012).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ