Γουεμπανιάμα: «Στο δείπνο με Ρόμπινσον, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι έμαθα περισσότερα πράγματα για το NBA, από όσα ήξερα σε όλη μου τη ζωή»

Γουεμπανιάμα: «Στο δείπνο με Ρόμπινσον, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι έμαθα περισσότερα πράγματα για το NBA, από όσα ήξερα σε όλη μου τη ζωή»

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα μίλησε για το δείπνο που είχε με τους θρύλους των Σαν Αντόνιο Σπερς, τονίζοντας πως μέσα σε λίγες ώρες έμαθε περισσότερα για το ΝΒΑ από όσα ήξερε σε όλη του τη ζωή.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι Σαν Αντόνιο Σπερς παρουσίασαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα και τον Σίντι Σισοκό με τον πρώην άσσο της Μετροπολιτάν φυσικά να τραβά όλα τα βλέμματα.

Ο Γάλλος ρωτήθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη του Τέξας και για τη συνάντηση που είχε με τους θρύλους του συλλόγου, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Τιμ Ντάνκαν και Μάνου Τζινόμπιλι σε δείπνο που είχαν, με τον «Γουέμπι» να τονίζει πως έμαθε περισσότερα για το ΝΒΑ μέσα σε λίγες ώρες από όσα ήξερε σε όλη του τη ζωή.

Oι δηλώσεις του Βίκτορ Γουεμπανιάμα:

«Μέσα σε λίγες ώρες έμαθα περισσότερα πράγματα για το NBA, από όσα ήξερα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ παρήγορο να δω ότι τρεις τόσο σημαντικοί άνθρωποι για την πόλη του Σαν Αντόνιο και τον οργανισμό ήταν τόσο ευγενικοί και γενναιόδωροι.

Ήταν πραγματικά πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί μου τις εμπειρίες. Ένιωσα πολύ άνετα. Βρέθηκα στη θέση που είχε βρεθεί ο Τιμ Ντάνκαν όταν ήρθε εδώ, γιατί μου είπε ότι όταν εκείνος ξεκίνησε θαύμαζε τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον και τον Σον Έλιοτ. Ακολουθώντας τους ήξερε ότι βρισκόταν σε καλά χέρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ