Θύμισε… 2009, η νίκη των Σέλτκς στο Game 3 (vid)

Θύμισε… 2009, η νίκη των Σέλτκς στο Game 3 (vid)

Η κομπίνα από την οποία προήλθε το νικητήριο καλάθι των Σέλτικς επί των 76ερς στο Game 3, είναι ίδια με αυτή που λάνσαρε το 2009 ο Μπραντ Στίβενς όταν προπονούσε το Πανεπιστήμιο του Μπάτλερ.

Ο Μπραντ Στίβενς, μπορεί να είναι από τους σχετικά νεαρούς προπονητές της Λίγκας, αφού ανέλαβε για πρώτη φορά τους Σέλτικς το 2013, αλλά θεωρείται δίκαια ήδη ένας από τους καλύτερους στο ΝΒΑ. Λάτρης της λεπτομέρειας και κλασικό… control freak, έχει καταφέρει να εξελίξει θεαματικά την ομάδα της Βοστόνης στη διάρκεια των χρόνων και έχει βγάλει αρκετούς παίκτες, έχοντας καλό μάτι και στη διαδικασία των Draft.

Θεωρείται μάλιστα μετρ των ειδικών καταστάσεων, αφού έχει… χίλιους και έναν τρόπους για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε φάση που απαιτεί δράση εντός λίγων δευτερολέπτων. Στις ΗΠΑ μάλιστα κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει πως η κομπίνα μέσω της οποία προήλθε το νικητήριο καλάθι στην παράταση του Game 3 των Σέλτικς επί των 76ερς, ήταν δουλεμένη από τα… πανεπιστημιακά χρόνια του Στίβενς, στο Μπάτλερ, το μακρινό 2009.

Οι Μπόστον Σέλτικς κάνουν πολύ καλά playoffs τη φετινή σεζόν. Αν και ελλιπείς οι Κέλτες (Ίρβινγκ, Χέιγουορντ, Τάις) και με τους Σμαρτ και Μπράουν να έχουν πρόσφατα επανακάμψει από τραυματισμούς, καθάρισαν τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς στον πρώτο γύρο των playoffs με 4-2 νίκες. Τώρα στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας αντιμετωπίζουν τους εξαιρετικά φιλόδοξους Φιλαντέλφια 76ερς, με τη σειρά να βρίσκεται στο 3-1, και απέχουν μόλις μια νίκη από τους Τελικούς της Ανατολής.

Μεγάλο κομμάτι της εξαιρετικής ως τώρα πορείας, πιστώνεται στον Μπραντ Στίβενς ο οποίος όχι μόνο έχει καταφέρει να καμουφλάρει τις ελλείψεις της ομάδας, αλλά έχει μάθει την εξαιρετικά νέα σε ηλικία και με λίγες εμπειρίες ομάδα του, να παίζει όμορφο μπάσκετ και να βγάζει φάσεις σαν και την παραπάνω, κερδίζοντας την εκτίμηση των φίλων του μπάσκετ ανά την υφήλιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ