Λούντζης και Μπλακ αποχαιρέτησαν τον Βεζένκοφ (pics)

Λούντζης και Μπλακ αποχαιρέτησαν τον Βεζένκοφ (pics)

Ο Μιχάλης Λούντζης και ο Ταρίκ Μπλακ αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις τους στα social media τον Σάσα Βεζένκοφ και του ευχήθηκαν καλή τύχη στο NBA.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Οι, πρώην πλέον, συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Μιχάλης Λούντζης και Ταρίκ Μπλακ, αφού γνωστοποιήθηκε η είδηση, πήραν τη σκυτάλη από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και αποχαιρέτησαν τον Βούλγαρο και του ευχήθηκαν τα καλύτερα σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

«Καλή τύχη MVP. Θα μας λείψεις», έγραψε ο Λούντζης μαζί με μια φωτογραφία των δύο από έναν αγώνα.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε στο story του: «Δεν ήμουν κοντά σε όλο το ταξίδι, αλλά στο χρονικό διάστημα που πέρασα μαζί σου ήταν σαφές ότι το άξιζες. Ξέρω από τις συζητήσεις μας ότι η απόφαση αυτή ήταν βαριά στην καρδιά σου εξαιτίας της αγάπης σου για τον Ολυμπιακό, αλλά γνωρίζοντάς τους θα είναι πάντα στο πλευρό σου. Πήγαινε να θριαμβεύσεις μεγάλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ