Ζήτησαν από τον Ντόντσιτς να αδυνατίσει οι Μάβερικς

Ζήτησαν από τον Ντόντσιτς να αδυνατίσει οι Μάβερικς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Ντάλας Μάβερικς ζήτησαν από τον Λούκα Ντόντσιτς να χάσει ορισμένα κιλά.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Ωστόσο τα κιλά του πάντα αποτελούσαν ένα ζήτημα για τους Ντάλας Μάβερικς.

Η περσινή σεζόν ήταν πολύ κακή για την ομάδα του Τέξας που έμεινε εκτός πλέι οφ και έτσι αποφασίστηκε να γίνουν ορισμένες αλλαγές για να μη γίνουν τα ίδια και φέτος. Μία από αυτές έχει να κάνει και με τη σωματική διάπλαση του Σλοβένου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «The Athletic» οι Μάβερικς ζήτησαν από τον Ντόντσιτς να χάσει ορισμένα κιλά και να επιστέψει πιο… φιτ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Πιστεύω απόλυτα ότι θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν δείχνοντας σε τόσο καλή κατάσταση όσο ήταν ποτέ. Το να διατηρηθείς έτσι για μια ολόκληρη σεζόν είναι το δύσκολο κομμάτι. Πιστεύω ότι μπορεί, αλλά δεν θα φανεί στον αριθμό των σκαλοπατιών που θα ανέβει ή στα βάρη που θα σηκώσει το καλοκαίρι. Θα φανεί στην αθόρυβη διατήρηση αυτών των καινούργιων συνηθειών, όταν η μακροχρόνια σεζόν του αθλήματος είναι πιο δύσκολη», αναφέρει το κείμενο στην γνωστή ιστοσελίδα.

Μένει τώρα να δούμε αν ο Σλοβένος συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της ομάδας ή θα κάνει του… κεφαλιού του και δεν θα αλλάξει το σώμα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ