Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς αποκάλυψε το τηλεφώνημα που του έκανε ο Μάρκ Γκασόλ

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς αποκάλυψε το τηλεφώνημα που του έκανε ο Μάρκ Γκασόλ

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς μίλησε για το τηλεφώνημα και τις συμβουλές που του έδωσε ο Μαρκ Γκασόλ

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα prospects του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο γιος του άλλοτε θρύλου του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν, μίλησε για την επίδραση που είχε ένα τηλεφώνημα από τον πρώην NBAer και παίκτη της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Γκασόλ.

Ο 20χρονος Τρίσταν ο οποίος από το 2019 μέχρι και πέρσι άνηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, δοκίμασε την τύχη του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και κατέλαβε την 42η θέση στο φετινό draft, με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς να τον επιλέγουν.

Ο Βούκσεβιτς ο οποίος ήταν μέλος της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την περασμένη σεζόν, στοχεύει στο να βρει μια θέση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ταυτόχρονα ο 20χρονος μίλησε για ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον θρύλο του ισπανικού μπάσκετ, Μάρκο Γκασόλ, το οποίο σύμφωνα με τον Σέρβο είχε μεγάλη επιρροή πάνω του.

«Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι του αρέσει το παιχνίδι μου και ήθελε να μου δώσει κάποιες συμβουλές» είπε ο Βούκσεβιτς, ενώ συνέχισε λέγοντας «Μου είπε απλώς τις διαφορές στο ΝΒΑ και πώς είναι η ζωή στο ΝΒΑ, πώς να προσαρμοστώ. Όποτε έχω συγκεκριμένες ανησυχίες ή ερωτήσεις, νιώθω ελεύθερος να του τηλεφωνώ πάντα. Του είμαι ευγνώμων. Είναι θρύλος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ