Συνεντεύξεις σε Χάμον και Μπλατ από τους Μπακς

Συνεντεύξεις σε Χάμον και Μπλατ από τους Μπακς

Οι Μπακς ψάχνουν προπονητή και αναμένεται να συζητήσουν με την Μπέκι Χάμον και τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και τις επόμενες ημέρες δύο είναι οι κόουτς, τους οποίους θα περάσουν από συνέντευξη για τη θέση.

Πρόκειται για την 41χρονη, Μπέκι Χάμον, η οποία είναι βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, και θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα περάσει από τη συνέντευξη για μια θέση πρώτου προπονητή στο NBA. Επίσης θα γίνει και επαφή με τον Ντέιβιντ Μπλατ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Πόποβιτς προσέλαβε τη Χάμον στο προπονητικό επιτελείο των Σπερς το 2014, με αποτέλεσμα να γίνει τότε η πρώτη γυναίκα βοηθός προπονητή πλήρους απασχόλησης στο NBA. Επίσης, η Χάμον, η οποία στην διάρκεια της καριέρας της αγωνίστηκε έξι φορές στο All-Star Game του WNBA, «έγραψε ιστορία» το 2015, όταν έγινε η πρώτη γυναίκα που ήταν επικεφαλής προπονητής σε σάμερ λιγκ του NBA, οδηγώντας τους Σπερς στην κατάκτηση του τίτλου στο Λας Βέγκας.

Να σημειωθεί πως ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζον Χορστ, ήδη έχει συναντηθεί με τους Μόντι Γουίλιαμς και Ετόρε Μεσίνα, ενώ υπάρχει σκέψη για συνέντευξη και με τον πρώην κόουτς των Ατλάντα Χοκς, Μάικ Μπουντελχόζερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ