Η σύζυγος του Μπατούμ αποκάλυψε πότε σχεδιάζει να αποσυρθεί ο Γάλλος

Η σύζυγος του Μπατούμ αποκάλυψε πότε σχεδιάζει να αποσυρθεί ο Γάλλος

Η σύζυγος του Νικολά Μπατούμ αποκάλυψε πως ο Γάλλος φόργουορντ σχεδιάζει να αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μπορεί ο Νικολά Μπατούμ αυτή την περίοδο να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία και να συνεχίζει την καριέρα του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Κλίπερς, ωστόσο σύμφωνα με την σύζυγό του δεν θα βρίσκεται στα παρκέ για πολύ ακόμα.

Ο σπουδαίος Γάλλος φόργουορντ ετοιμάζεται να σβήσει τα 35α του κεράκια και δεν έχει ακόμη αναφερθεί στο πότε σκοπεύει να σταματήσει την καριέρα του. Παρόλα αυτά, σχετικά με την απόσυρση του έδωσε κάποιες πληροφορίες στα social media η σύντροφος του, συνομιλώντας με κάποιους fan του παίκτη στο twitter, οι οποίοι ανέφεραν ότι ίσως να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους Σπερς υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε ο Αράο και έρχεται Ελλάδα

«Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να μείνει στο NBA και αυτό δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Συγγνώμη ή όχι… ο Νίκο (Μπατούμ) έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από το NBA και την εθνική Γαλλίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στους Κλίπερς», έγραψε συγκεκριμένα η σύζυγός του στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ