Τάιρον Λου : «Πρέπει ν’ απαντήσουμε στους Σέλτικς»

Τάιρον Λου : «Πρέπει ν’ απαντήσουμε στους Σέλτικς»

Ο προπονητής των Καβαλίερς τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι πιο σκληρή στα επόμενα παιχνίδια της σειράς απέναντι στην Βοστώνη.

Οι Σέλτικς έκαναν το 2-0 απέναντι στους Καβαλίερς επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στην Βοστώνη και τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για την «παρέα» του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο προπονητής των Καβς, Τάιρον Λου μίλησε για την εικόνα της ομάδας τους αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν, επισημαίνοντας ότι το Κλίβελαντ θα πρέπει να δείξει πιο σκληρό πρόσωπο στην συνέχεια της σειράς.

«Παίζουν πιο σκληρά από μας, αυτό μπορούν να το διακρίνουν όλοι. Πρέπει κι εμείς ν’ αλλάξουμε το παιχνίδι μας, να γίνουμε πιο σκληροί. Πρέπει να βρούμε τρόπο ν’ απαντήσουμε στους Σέλτικς. Κάνουν άσχημο το παιχνίδι με το στυλ που αγωνίζονται και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε σκληρά.

Δεν καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο όπως θα θέλαμε και στην τρίτη περίοδο δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον αντίπαλο μας. Έκαναν πολύ καλή περίοδο και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια γιατί δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ