Νέος προπονητής των Μπακς ο Μπουντενχόλζερ (pic)

Νέος προπονητής των Μπακς ο Μπουντενχόλζερ (pic)

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο πρώην τεχνικός των Χοκς, Μάικ Μπουντενχόλζερ θα είναι ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως γράφει και ο καλά πληροφορημένος σε θέματα ΝΒΑ, Αντριάν Βονιαρόφσκι, τα «Eλάφια» προτίμησαν τον συγκεκριμένο προπονητή προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τζο Προύντι, ο οποίος ανέλαβε στο φινάλε της σεζόν ως αντικαταστάτης του Τζέισον Κιντ.

Η πρωϊνή συνάντηση του Γιάννη με τον Μπουντενχόλζερ είχε τελικά τον ρόλο της, καθώς ο νεαρός προπονητής έπεισε τον Έλληνα σούπερ σταρ και θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ανεβάσει επίπεδο τα ελάφια.

Ο Μπουντενχόλζερ αποτελεί «προϊόν» της προπονητικής σχολής του Σαν Αντόνιο, διότι ήταν μέλος του επιτελείου το Γκρεγκ Πόποβιτς. Στους Σπερς έμεινε για 17 σεζόν και κέρδισε 4 φορές το πρωτάθλημα, ενώ στον πάγκο των Χοκς πέρασε πέντε χρόνια και το 2015 επιλέχθηκε ως ο προπονητής της χρονιάς, οδηγώντας την ομάδα της Ατλάντα σε 60 νίκες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ