Ο Γκασόλ αποκάλυψε τους μεγαλύτερους του φόβους

Ο Γκασόλ αποκάλυψε τους μεγαλύτερους του φόβους

Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό, ο Πάου Γκασόλ αποκάλυψε τι τον τρομάζει.

Ο Πάου Γκασόλ απολαμβάνει τις ημέρες της συνταξιοδότησης του, με τον Ισπανό θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ να συνεχίζει το μπασκετικό του έργο, ακόμη και έξω από τα παρκέ ως πρεσβευτής τη FIBA και μέσα από άλλους διάφορους ρόλους.

Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων των Λέικερς και των Σπερς, μίλησε – μετά από ερώτηση ενός άλλου θρύλου, του Τιερί Ανρί- για τους μεγαλύτερους φόβους που αντιμετώπιζε και ως παίκτης αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Ήξερα ότι είχα ταλέντο, αλλά φοβόμουν μην απογοητεύσω τον κόσμο. Οι συμπαίκτες μου, η χώρα μου, δεν παίζουν στο καλύτερό μου επίπεδο. Είμαστε αθλητές, μπασκετμπολίστες, αλλά έχουμε μια προσωπική πλευρά. Όταν ήμουν κακός σε ανθρώπινο επίπεδο , δεν ήθελα αυτό να επηρεάσει το επίπεδό μου στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε «Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσες να το περιορίσεις. Προφανώς δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι, και υπάρχουν στιγμές σκαμπανεβασμάτων. Αυτό που δεν ήθελα ήταν να απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου, γι’ αυτό δούλεψα σκληρά ώστε αυτό να μην συμβεί και πολύ».

Σχετικά με τον μεγαλύτερο του φόβο σήμερα, ο Γκασόλ απάντησε «Θέλω να είμαι παρών με τα παιδιά μου. Το να έχω τα παιδιά μου αρκετά προχωρημένα στη ζωή μου ήταν ένα πλεονέκτημα από αυτή την άποψη. Δεν μπορούσα να φανταστώ πώς είναι να έχεις ένα παιδί σε μικρή ηλικία. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε περίπτωση. θέλω να παρέχω τα πάντα στα παιδιά μου, που απολαμβάνουν τις ανταμοιβές της σκληρής δουλειάς μου και των όσων έχω κερδίσει. Ταυτόχρονα θέλω να έχουν τα πόδια τους στο έδαφος, δεν θέλω να χάσουν τις αξίες που έλαβα εγώ από τους γονείς μου. Δεν θέλω να πιστεύουν ότι είναι προνομιούχοι, να θεωρούν τα πάντα δεδομένα και να είναι πολύ περιποιημένοι. Θέλω να τους παρέχω αυτή την ισορροπία και προοπτική, να είναι σεμνοί και να εκτιμούν όλα όσα έχουν. Είναι η μεγάλη μου πρόκληση και ο μεγαλύτερος φόβος μου , να είμαι συνειδητοποιημένος και προορατικός με τη γυναίκα μου για να μοιραστώ αυτές τις αξίες και να τους δώσω αρκετές εμπειρίες στη ζωή για να καταλάβουν πόσο τυχεροί είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ