Χόλιντει για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο αδερφός μου για μία ζωή και θα παραμείνει έτσι για πάντα»

Χόλιντει για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο αδερφός μου για μία ζωή και θα παραμείνει έτσι για πάντα»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ μοιράστηκε το πρώτο μήνυμά του για το trade που έφερε στον Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και εκείνον στο Πόρτλαντ.

Ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του καλοκαιριού στο ΝΒΑ αφορούσε το trade του Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και του Τζου Χόλιντεϊ στο Πόρτλαντ.

Παρότι οι φήμες λένε πως ο έμπειρος γκαρντ δεν θα μείνει στο Όρεγκον για πολύ ακόμα με πολλούς μνηστήρες να είναι διαθέσιμοι να τον αποκτήσουν. Μερικές ομάδες που έχουν ακουστεί είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Φοίνξ Σανς.

Διαβάστε επίσης: Και τελικά η ΚΕΔ το παραδέχθηκε: Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν λάθος, στο «απόσπασμα» ο Παπαπέτρου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Ωστόσο, ο Χόλιντεϊ δεν ξέχασε τι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για αυτόν τον καιρό που βρίσκονταν μαζί στους Μπακς και θέλησε να μοιραστεί ένα μήνυμα στο οποίο αποκαλεί τον Greek Freak «αδερφό του για μία ζωή».

Το μήνυμα του Χόλιντει: «Του εύχομαι μόνο το καλύτερο. Με ευλόγησε με ένα πρωτάθλημα… Γ@μ! το μπάσκετ. Γ@μ! τις μαλακίες των ΜΜΕ. Αυτός ο τύπος είναι ο αδερφός μου για μια ζωή και έτσι θα είναι πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ