Λεμπρόν : «Δεν θα βρούμε αγάπη στη Βοστώνη, θα είμαστε μόνοι μας»

Λεμπρόν : «Δεν θα βρούμε αγάπη στη Βοστώνη, θα είμαστε μόνοι μας»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει στην έδρα των Σέλτικς και όπως τόνισε δεν θα είναι εύκολο, διότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή.

Οι Καβαλίερς επικράτησαν και στο Game 4 της σειράς με τους Σέλτικς με 111-102, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είναι τρομερός σημειώνοντας 44 πόντους. Ο βασιλιάς μίλησε μετά το ματς για την απόδοση των Καβς που είναι αισθητά καλύτερη από τα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Βοστώνη.

Ο σούπερ σταρ των ιπποτών τόνισε πως θα είναι πολύ δύσκολα και η ατμόσφαιρα εχθρική, όμως οι Καβαλίερς θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους και να κάνουν το break.

«Έχουμε βελτιωθεί πολύ στην άμυνα, αναγκάζουμε τους αντιπάλους να σουτάρουν υπό πίεση και κυνηγάμε κάθε μπάλα, ακόμη και μετά από έξτρα πάσες. Έχουμε καλύτερη επικοινωνία και ενέργεια στα δύο τελευταία παιχνίδια και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στο Garden, όσο θόρυβο κι αν έχει, για να τα πάμε καλύτερα από τα δύο πρώτα ματς», τόνισε ο 33χρονος άσος.

«Είναι ένα εχθρικό περιβάλλον. Ξέρουμε πως δεν θα συναντήσουμε αγάπη εκεί. Αν δεν φοράς πράσινα, αν δεν παίζεις για την ομάδα σου, αν δεν βγάζεις πράσινο αίμα, δεν σε αγαπάνε καθόλου. Θα πρέπει να βγούμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και να ξέρουμε ότι θα είμαστε εκεί μόνοι μας», πρόσθεσε ο σούπερ σταρ

,.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ