Τα πρώτα λόγια του Βεζένκοφ μετά το ντεμπούτο με τους Κινγκς (vid)

Τα πρώτα λόγια του Βεζένκοφ μετά το ντεμπούτο με τους Κινγκς (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς αλλά και τις διαφορές με το επίπεδο της Euroleague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ συστήθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ στην ήττα της ομάδας του από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε μετά το ματς για την πρώτη του εμπειρία, τη σύγκριση του να βλέπεις και να παίζεις στο ΝΒΑ αλλά και τις διαφορές με την Ευρωλίγκα.

«Είναι διαφορετικό να παίζεις σε σχέση να το βλέπεις στην τηλεόραση. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας για την preseason του NBA, προσπαθούμε να δέσουμε ως ομάδα και να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο, όμως πρέπει συνεχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της κανονικής σεζόν».

Για τις διαφορές με την Euroleague είπε: «Είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού. Ο ρυθμός είναι διαφορετικός και πιο γρήγορος, όμως κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ομορφιά.

Δουλεύω καθημερινά, δεν έχω άλλη επιλογή και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Δεν περιμένω από την πρώτη μέρα να φτάσω στο καλύτερο δυνατό σημείο μου. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου».

Μίλησε και για το πρώτο του καλάθι λέγοντας: «Ήταν ωραίο, αλλά, όπως είπα, στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου και ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ