Πρώτο θέμα στην Ισπανία ο Βεζένκοφ – Το απόλυτο… μυστήριο και ο ρόλος του

Πρώτο θέμα στην Ισπανία ο Βεζένκοφ – Το απόλυτο… μυστήριο και ο ρόλος του

Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο ρόλος του και οι δηλώσεις του προπονητή των Κινγκς για τον ρόλο του είναι πρώτο θέμα παντού...

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θέματα συζήτησης στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, αφού γίνονται πολλές αναφορές σχετικά με τον ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στους «Βασιλιάδες» τη νέα σεζόν.

Ο MVP της περσινής Euroleague και κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού έχει εγγυημένο τριετές συμβόλαιο, όμως ο Μάικ Μπράουν σε δηλώσεις του τόνισε οτι πρέπει να μοχθήσει για να βρει χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει διάφορα σενάρια για τον πάουερ φόργουορντ των Κινγκς.

Στην υπόθεση του Βεζένκοφ μάλιστα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο πρώτο του διάστημα ως παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, αναφέρθηκε ο αναλυτής της εφημερίδας «Mundo Deportivo», Άλεξ Μολίνα, μιλώντας για τον ρόλο του και το γεγονός πως αποτελεί μυστήριο η συμμετοχή του στην πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη πεντάδα του Σακραμέντο.

«Ο τελευταίος MVP της EuroLeague θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να βρει μια θέση στο ροτέισον των Κινγκς. Παρά το γεγονός ότι έφτασε ως αστέρι και εξέπληξε τους πάντες, ο Μάικ Μπράουν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρος για τον ρόλο του στην ομάδα», σημειώνει ο Ισπανός δημοσιογράφος.

«Αν και το ξεκίνημά του στην preseason ήταν καλό, αφήνοντας τους συμπαίκτες του εντυπωσιασμένους με την ικανότητά του στο σουτ, ο Βούλγαρος διεθνής θα πρέπει να εργαστεί σκληρότερα από ποτέ για να βρει μια θέση στο rotation», υπογράμμισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ