Εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ!

Εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ!

Ολοένα και πιο κοντά στην παραμονή στους Μπόστον Σέλτικς είναι ο Σκι Μίχαϊλιουκ, με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη να απομακρύνεται.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη φετινή pre season του NBA με τους Μπόστον Σέλτικς και κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους παραμονής στη Βοστόνη.

Ο Ουκρανός που αγωνίζεται τόσο ως γκαρντ, όσο και ως φόργουορντ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα της Βοστόνης.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας είπε αυτό που (ούτε) η Euroleague, θέλει να ακούσει

Στα 2 από τα 3 παιχνίδια της pre season που έχει αγωνιστεί έχει 15 πόντους στο καθένα.

Η αμερικανική ιστοσελίδα «NBC», που ασχολείται με θέματα των Σέλτικς ανέφερε για τον Μίχαϊλιουκ:

«Οι Σέλτικς είναι χαρούμενοι που έχουν τον Μίχαϊλιουκ στην ομάδα τους».

Ο ίδιος ο Ουκρανός είχε πει: «Ήταν το καλύτερο δυνατόν για εμένα. Ήθελα να μείνει στο ΝΒΑ γιατί νιώθω ότι είμαι καλός παίκτης και ότι μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ. Η Βοστόνη ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα ώστε να έρθω και να κάνω κάτι σπουδαίο».

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανέφερε επίσης όσα είχε κάνει όταν αγωνιζόταν εναντίον των Σέλτικς: «εάν είναι τόσο καλός όσο ήταν εναντίον της Βοστόνης, τότε έχει όλο το πακέτο ώστε να κερδίσει λεπτά συμμετοχής».

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο Μίχαϊλιουκ δείχνει να απομακρύνεται από τις ομάδες τις Euroleague και τον Παναθηναϊκό που τον είχε ως βασικό στόχο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ