Η συμβουλή του Greek Freak στον αδερφό του

Η συμβουλή του Greek Freak στον αδερφό του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όσα μπορεί να καταφέρει ο αδερφός του Κώστα, με τον δεύτερο να τονίζει ότι είναι όνειρο ζωής το ΝΒΑ.

O Κώστας Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του NBA Draft Combine, βρέθηκε στο Σικάγο προ ημερών και παρουσιάστηκε στις ομάδες του ΝΒΑ. Από κοντά ήταν και ο αδερφός του και αστέρας του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Greek Freak να μιλάει για τον Κώστα και όσα πρέπει να βελτιώσει.

Αρχικά λοιπόν είπε για τον αδερφό του: «Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Αυτό που κάνει κι έκανα κι εγώ στην ηλικία του ήταν να προσέχω τις λεπτομέρειες. Η ζωή είναι χωρισμένη σε κεφάλαια κι αυτό είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο γι’ αυτόν, ανεξάρτητα τι θα συμβεί σήμερα ή αύριο. Το θέμα είναι να βγει καλύτερος παίκτης από αυτή τη διαδικασία».

Από την μεριά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός. Στο κολέγιο έπαιξα με τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας μου και ήταν μια καλή εμπειρία, γιατί δείχνει σε ποιο σημείο βρίσκεσαι».

Για την παρουσία του Γιάννη στη διαδικασία είπε: «Ήξερα ότι θα είναι εδώ. Είναι εδώ να με υποστηρίξει ως μέλος της οικογένειας. Μου είπε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και όποτε πέφτω, να σηκώνομαι και να συνεχίζω» και για τη θέση που παίζει και ποιος παίκτης θεωρεί ότι του… μοιάζει πρόσθεσε: «Νιώθω ότι μπορώ να παίζω σε πολλές θέσεις, τόσο στο 3, στο 4 ή στο 5. Είμαι ψηλός. αθλητικός και θεωρώ ότι τρέχω καλά το παρκέ. Νομίζω ότι το στιλ μου μοιάζει με του Κλιντ Καπέλα, όσον αφορά το ύψος του και η ικανότητά του να σουτάρει και ο τρόπος που παίζει άμυνα σε διαφορετικές θέσεις. Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα. Στο ΝΒΑ πρέπει σήμερα να μπορείς να αλλάζεις θέσεις, από το 1 ως το 4 ή και στο 5. Είναι σημαντικό να μπορείς να μαρκάρεις πολλές θέσεις. Νιώθω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ πολλά από τα παιδιά εξαιτίας της αθλητικότητάς μου, ωστόσο το κορμί μου δεν είναι έτοιμο ακόμα στο επίπεδο που ήταν του αδελφού μου στο αντίστοιχο διάστημα. Πρέπει να δουλέψω σε αυτόν τον τομέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ