Αποσύρθηκε από τους εισαγγελείς μία από τις καταγγελίες για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Αποσύρθηκε από τους εισαγγελείς μία από τις καταγγελίες για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ...

Οι εισαγγελείς του Μανχάταν απέσυραν μία από τις κατηγορίες για επίθεση εναντίον του γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, αναγνωρίζοντας τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ακρόασης του Πόρτερ στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν ότι δεν έσπασε τον σπόνδυλο του λαιμού της κοπέλας του κατά τη διάρκεια μιας φερόμενης επίθεσης σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η βοηθός εισαγγελέας του Μανχάταν, Μίρα Κέρζερ, ανέφερε «ανεπαρκή στοιχεία» ως λόγο για την απόσυρση της κατηγορίας της επίθεσης δεύτερου βαθμού, λέγοντας στον δικαστή Τζέι Γουάινερ τη Δευτέρα, «Αυτό που αρχικά φαινόταν ότι ήταν κάταγμα σπονδύλου δεν ήταν στην πραγματικότητα τραυματισμός που προκλήθηκε από τον κατηγορούμενο».

Ο Πόρτερ συνελήφθη μετά από υποτιθέμενη επίθεση στη φίλη του Κάιζερ Γκόντρεζικ, πρώην παίκτρια του WNBA, στο Millennium Hilton κοντά στα Ηνωμένα Έθνη στις 11 Σεπτεμβρίου. Οι εισαγγελείς είπαν αρχικά κατά τη διάρκεια της αγωγής του Πόρτερ μια μέρα αργότερα ότι η επίθεση την άφησε με κάταγμα στον αυχένα και μια βαθιά τομή πάνω από το δεξί της μάτι.

Η ομάδα υπεράσπισης του Porter μοιράστηκε έγγραφα με την Post που έδειχναν ότι το εικαζόμενο κάταγμα στον αυχένα ήταν στην πραγματικότητα ένα συγγενές ελάττωμα.

Ο Πόρτερ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για στραγγαλισμό δεύτερου βαθμού και επίθεση τρίτου βαθμού, για τις οποίες έχει δηλώσει αθώος. Σύμφωνα με την Post, η Κέρζερ είπε στον δικαστή ότι το γραφείο της προσέφερε συμφωνία για την κατηγορία της κατώτερης επίθεσης τρίτου βαθμού, αλλά ο Πόρτερ απέρριψε την προσφορά.

Οι Ρόκετς είπαν στον Πόρτερ ότι δεν μπορεί να είναι με την ομάδα με οποιαδήποτε ιδιότητα μετά τη σύλληψή του. Πέρα από αυτό, όλα τα άλλα που σχετίζονται με τον Πόρτερ και την κατάστασή του εμπίπτουν στη συλλογική σύμβαση εργασίας του ΝΒΑ και θα τα χειριστεί η λίγκα, δήλωσε ο GM των Ρόκετς, Ράφαελ Στόουν, στην Media Day της ομάδας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η επόμενη εμφάνιση του Πόρτερ στο δικαστήριο είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ