Βεζένκοφ: «Σαν όνειρο πως έπαιξα απέναντι στον ΛεΜπρόν» (vid)

Βεζένκοφ: «Σαν όνειρο πως έπαιξα απέναντι στον ΛεΜπρόν» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έκρυψε την χαρά του για την νέα του θετική εμφάνιση και την νίκη κόντρα στους Λέικερς, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε ως όνειρο το γεγονός πως έπαιξε αντίπαλος με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ακόμη μια θετική εμφάνιση κατέγραψε ο Σάσα Βεζένκοφ στην νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Βούλγαρο άσο στα 18 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ να έχει 11 πόντους με 2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 1/1 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Μιλώντας σε ζωντανά στην αμερικάνικη τηλεόραση μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Σάσα δεν έκρυψε την χαρά του για το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός πως βρέθηκε αντίπαλος με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ποιος αποχωρεί άμεσα με δανεισμό

«Όταν πάω σπίτι και συνειδητοποιήσω ότι έπαιξα απέναντι στον Λεμπρόν, θα είναι σαν όνειρο», είπε αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

«Μπήκαμε στο παιχνίδι ξέροντας ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι Λέικερς. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε για όλο το παιχνίδι, σε ένα ματς με πολλή ένταση και πολλές επαφές. Ειδικά όμως στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να περιορίσουμε τις αρετές τους και να κερδίσουμε. Παίζω 10-12 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ παίκτη να επιστρέφει από τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια του τρίτου αγώνα της σεζόν. Αυτό δείχνει πόσο πολύ ήθελε ο ΝτιΆαρον Φοξ να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει. Οι νίκες είναι συνήθεια και πρέπει να αρχίσουμε καλά. Όλοι οι παίκτες είχαν συνεισφορά σήμερα, όπως ο Μονκ. Δεν θέλω να λέω ονόματα, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους», πρόσθεσε.

«Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι κοντά μας, για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Σήμερα ήταν πολύ… θορυβώδεις, όπως τους θέλουμε. Έχουμε ανάγκη να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Φυσικά θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά ο κόσμος είναι δίπλα μας», συνέχισε.

Τέλος, για την προσαρμογή του στο ΝΒΑ, ο Βούλγαρος διεθνής είπε: «Είναι διαφορετικός ο ρυθμός, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να προσαρμοστείς πρώτα πνευματικά. Φυσικά θα υπάρχουν παιχνίδια που θα είναι κακά ή λιγότερα καλά από άλλα, ωστόσο είμαι εδώ κάθε μέρα για να δουλεύω και να μαθαίνω από όλους. Κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη, από τους συμπαίκτες ή τους προπονητές. Προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα μπορώ».

Δείτε τα όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ από το 08:27 και μετά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ