Rookie των Καβαλίερς υπερασπίστηκε τον Θανάση Αντετοκούνμπο (pic)

Rookie των Καβαλίερς υπερασπίστηκε τον Θανάση Αντετοκούνμπο (pic)

Ο rookie των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Εμόνι Μπέιτς, υπερασπίστηκε τον Θανάση Αντετκούνμπο για όλα την αρνητική κριτική που δέχεται.

Ο Εμόνι Μπέιτς αγανάκτησε με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με αποτέλεσμα ο rookie των Κλίβελαντ Καβαλίερς να «ξεσπάσει».

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ανανέωσε τη συνεργασία του με τα «ελάφια» για τη φετινή σεζόν με πολλούς οπαδούς να απορούν για τη κίνηση. Μερικοί το θεώρησαν ως κίνητρο ώστε ο Γιάννης να μείνει στην ομάδα και άλλοι επινοούσαν άλλα σενάρια στο κεφάλι τους.

Διαβάστε επίσης: Νίκη με ανατροπή για τους Μάβερικς κόντρα στους Χόρνετς (124-118) – Κατώτεροι οι Γουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς (115-104)

Πάντως το Νο49 του Draft του 2023 υπερασπίστηκε τον Θανάση καθώς σε story του στο Instagram έγραψε: «Όλοι εσείς που σπεύδετε να αποκαλέσετε σκουπίδι κάποιον, δεν ξέρετε τι έχει περάσει και τι έπρεπε να κάνει για να βρεθεί εδώ.

Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες στα αποδυτήρια, κρατά ψηλά την ενέργεια, κοιτά να κάνει την δουλειά του καθημερινά χωρίς να παραπονιέται. Κοιτάτε να κρίνετε κάποιον για λίγη προσοχή, είναι απλά λυπηρό. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Μέχρι στιγμής ο Θανάσης έχει αγωνιστεί συνολικά 12 λεπτά, κυρίως garbage time, έχοντας σκοράρει 2 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ