Αποθέωση για Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον coach Γκρίφιν

Αποθέωση για Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον coach Γκρίφιν

Ακρως εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο δηλώνει μέχρι στιγμής ο προπονητής των Μπακς, που καλείται να δέσει τους superstars του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, βοηθώντας τα «Ελάφια» να ανέβουν σε ρεκόρ 4-2 στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Απέναντι στους Νετς είχε 36 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ήταν ο φυσικός ηγέτης των Μπακς, κερδίζοντας την αποθέωση από τον νέο προπονητή της ομάδας του Μιλγουόκι, Έντριαν Γκρίφιν.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Γίνε ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα»

Ο Γκρίφιν βλέπει τον Γιάννη να βρίσκεται στο πιο ώριμο στάδιο της καριέρας του, με μοναδικό στόχο ακόμη ένα πρωτάθλημα με τους Μπακς, το οποίο φέτος μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ με την έλευση του Ντέιμιαν Λίλαρντ στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την εμφάνιση του Γιάννη, ο Γκρίφιν: 

«Αυτά τα παιχνίδια χτίζουν χαρακτήρα και σήμερα οι παίκτες μου το έκαναν. Ο Γιάννης είναι φαινόμενο. Έχει χαρακτήρα νικητή, είναι ο ορισμός αυτού και είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Με εντυπωσιάζει πώς μπορεί να κυριαρχήσει και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι από τους τύπους που μισεί να χάνει και αυτό τον κάνει τόσο ξεχωριστό»

Ο Cοach των Μπακς σχολίασε και την εμφάνιση του Λίλαρντ, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους λέγοντας: 

«Περιμένουμε να είναι ο Dame. Αυτό θα είναι υπεραρκετό για μας. Έχουμε ακόμη πολύ λίγο καιρό μαζί. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι συνολικά, να δούμε πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ