Μπακς: Δεν παίζει με Πίστονς ο Μίντλετον

Μπακς: Δεν παίζει με Πίστονς ο Μίντλετον

Ο Κρις Μίντλετον δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Πίστονς, προκειμένου να ξεκουραστεί εν όψει της πιο απαιτητικής συνέχειας.

Οι Μπακς υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς (9/11, 03:00) με στόχο να κάνουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν 3 συνεχόμενες νίκες, όμως εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Κρις Μίντλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατό του και θα μείνει εκτός για να προφυλαχθεί και να αποκατασταθεί για την πιο απαιτητική συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Οι Κινγκς έστειλαν τον Πετρούσεφ στη G-League και στο μεγάλο παζάρι της… Euroleague (vids)

Ο Μίντλετον αγωνίστηκε κανονικά στο προηγούμενο παιχνίδι των «Ελαφιών» κόντρα στους Νετς και σε 21 λεπτά συμμετοχής είχε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Απέναντι στους πιο αδύναμους Πίστονς, με ρεκόρ 2-4, ενώ οι Μπακς έχουν 4-2 κρίθηκε καλό από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί και να μην υπάρχει φόβο για κάποια υποτροπή, που θα τον στερήσει από τον coach Γκρίφιν.

Βαδίζοντας στο 32ο έτος της ηλικίας του δεν αποκλείεται να παίρνει «ανάσες» όποτε κριθεί επιτρεπτό με βάση το πρόγραμμα των «Ελαφιών» στη regular season του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ