Σοκ στους Μπλέιζερς: Χάνει όλη τη σεζόν ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς

Σοκ στους Μπλέιζερς: Χάνει όλη τη σεζόν ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς

Παγωμάρα επικρατεί στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, καθώς ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, χάνοντας την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς ΙΙΙ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, αφού μετά από μόλις 6 παιχνίδια στους Μπλέιζερς, θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μένοντας εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 26χρονος Αμερικανός και την περσινή σεζόν δεν αγωνίστηκε πολύ, αφού ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός, παίζοντας μόλις 35 παιχνίδια με τους Σέλτικς.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Στην 12άδα ο Κέντρικ Ναν κόντρα στην Άλμπα!

Το καλοκαίρι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πόρτλαντ, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον αναγκάζει να αλλάξει τα πλάνα του και να μπει στο χειρουργείο, πριν ξεκινήσει την μακρά πορεία της αποθεραπείας του.

Αυτό το γεγονός θα στερήσει από το νο. 27 του ντράφτ του 2018 την ευκαιρία να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, που έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 3-5 τη φετινή σεζόν.

Στα 6 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί ο Γουίλιαμς μέτρησε μέσο όρο 6.8 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, με την ομάδα του να στερείται μία σημαντική μονάδα από τη γραμμή των «ψηλών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ