Λέοναρντ: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι έχουμε προβλήματα μετά την προσθήκη του Χάρντεν»

Λέοναρντ: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι έχουμε προβλήματα μετά την προσθήκη του Χάρντεν»

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε για την προσθήκη του Τζέιμς Χάρντεν και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή στους Κλίπερς.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς αποφάσισαν να κάνουν το «μπαμ» στο ΝΒΑ και να αποκτήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν, βάζοντάς τον δίπλα στους ήδη υπάρχοντες, Λέοναρντ, Τζορτζ και Γουέστμπρουκ, σε ένα σύστημα που προς το παρών δεν πηγαίνει καλά αφού η ομάδα μετρά μόνο ήττες.

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε για την προσθήκη του «μούσια» τονίζοντας ότι δεν του προκαλεί εντύπωση ότι οι Κλίπερς έχουν θέματα, ενώ επισήμανε ότι ο Χάρντεν θα χρειαστεί τον χώρο του.

Οι δηλώσεις του Καουάι Λέοναρντ:

«Τίποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη. Απλά αναφέρω πιο πολύ τα αρνητικά. Βλέπω νωρίτερα από ότι περίμενα μερικά αρνητικά πράγματα. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε 4 παίκτες στο παρκέ, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να έχουν την μπάλα στα χέρια τους. Έχουν συνηθίσει να παίρνουν ρυθμό από τις συνεχείς επαφές με την μπάλα.

Το είδαμε να συμβαίνει με τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Κάιρι Ίρβινγκ πέρσι. Προσπαθούσαν να βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν. Παίζοντας περισσότερο μαζί, θα βρούμε την άκρη. ΟΚ, αυτός (σ.σ Χάρντεν) χρειάζεται να βρει το χώρο του μέσα στο γήπεδο. Θα βρω και εγώ το χώρο μου και θα βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στις νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ