Ο απίστευτος ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στο NBA (pic, vid)

Ο απίστευτος ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στο NBA (pic, vid)

O ΛεΜπρόν αποδεικνύει σε κάθε του αγώνα πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο NBA.

Οι Λέικερς μπορεί να γνώρισαν την ήττα από τους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ, με 125-110, την δεύτερη συνεχόμενη στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων φέτος, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά άλλη μία μεγάλη παράσταση από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τι και αν είναι ο γηραιότερος παίκτης σε ολόκληρο το ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, ο «Βασιλιάς» κόντρα στους «Βασιλιάδες» αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του (35:18 λεπτά) και πέτυχε ακόμη ένα triple double στη σπουδαία καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: H «αμαρτωλή πόλη» του Λας Βέγκας επιστρέφει μετά από 41 χρόνια στη Formula 1 για μία φαντασμαγορική παράσταση (pics)

Γιατί όμως είναι ξεχωριστό αυτό; Γιατί ο Λεμπρόν έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στην ιστορία της Λίγκας που σημειώνει γίνεται γίνεται τριπλός σε παιχνίδι NBA.

Στα 35 και κάτι λεπτά που έπαιξε με τους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ, είχε 28 πόντους (6/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 7/8 βολές), 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ και στα 38 του έγινε ο δεύτερος γηραιότερος που πετυχαίνει triple double στο ΝΒΑ.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Καρλ Μαλόουν που είχε πετύχει triple double σε ηλικία 40 ετών, σε έναν αγώνα των Λέικερς κόντρα στους Σπερς στις 28/11/2003, όταν στη νίκη των «Λιμνανθρώπων» με 103-87 είχε 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΛεΜπρόν είναι σε θέση να παίξει ακόμη δύο χρόνια και να σπάσει και αυτό το ρεκόρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ