Μπουντενχόλζερ : «Απίστευτος παίκτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Μπουντενχόλζερ : «Απίστευτος παίκτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο 48χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις σκέψεις του γύρω από την ομάδα του Μιλγουόκι, εκθειάζοντας τον Greek Freak.

Αποθεωτικός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και γενικότερα τους Μιλγουόκι Μπακς ως οργανισμό, παρουσιάστηκε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο 48χρονος νέος τεχνικός των ελαφιών, χαρακτήρισε απίστευτο παίκτη τον Γιάννη, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να τον κοουτσάρει.

Επίσης χαρακτήρισε αξιόλογο και το υπόλοιπο ρόστερ των Μπακς, ενώ ακόμη στάθηκε στις πολύ καλές εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα (από του χρόνου θα παίζει σε νέο πολυτελές γήπεδο), αλλά στον «πεινασμένο» κόσμο της όπως τον χαρακτήρισε.

«Ο Γιάννης είναι απίστευτος και ιδιαίτερα χαρισματικός παίκτης. Το να έχω τη δυνατότητα να τον κοουτσάρω είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικό. Αλλά και το ρόστερ γύρω του είναι αξιόλογο. Ο Κρις Μίντλετον, ο Μπλέντσο, Μπρόγκντον, ο Τζαμπάρι Πάρκερ, ο Χένσον, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες είναι πολύ καλοί. Επίσης οι εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα είναι εξαιρετικές, αλλά και η πολη. Αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει μακριά. Οσο για τους οπαδούς, ακούω μόνο σπουδαία πράγματα για τους οπαδούς μας και την πόλη. Είναι πεινασμένοι για περισσότερα. Θα αγαπήσουν τον τρόπο παιχνιδιού που θα εφαρμόσουμε, ειδικά στην άμυνα όπου θα παίξουμε σκληρά. Εχουν αγαπήσει τις παλιότερες μεγάλες ομάδες των Μπακς και αυτό πιστεύω θα κάνουν και μαζί μας», είπε μεταξύ άλλων ο Μάικ Μπουντενχόλζερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σελίδα του Μιλγουόκι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ