Ο Γιάννης στο πλευρό του αδελφού του (vid)

Ο Γιάννης στο πλευρό του αδελφού του (vid)

Αυτό τον καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις διακοπές του δίχως να πιάνει καν μπάλα στα χέρια του, αφού μετά από μια πολύ κοπιαστική σεζόν με τους Μπακς χρειάζεται… αποτοξίνωση και να φροντίσει το γόνατό του. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι μένει μακριά από το μπάσκετ. Ίσα ίσα που έχει μια πολύ σημαντική δουλειά να […]

Αυτό τον καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις διακοπές του δίχως να πιάνει καν μπάλα στα χέρια του, αφού μετά από μια πολύ κοπιαστική σεζόν με τους Μπακς χρειάζεται… αποτοξίνωση και να φροντίσει το γόνατό του.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι μένει μακριά από το μπάσκετ. Ίσα ίσα που έχει μια πολύ σημαντική δουλειά να κάνει. Να σταθεί στο πλευρό του αδελφού του, Κώστα, ο οποίος τούτο το διάστημα δουλεύει σκληρά και κάνει ατομικές προπονήσεις με διάφορες ομάδες προσπαθώντας να τις πείσει ότι αξίζει ο κόπος να τον επιλέξουν στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης είναι στο πλευρό του και την Τετάρτη βρέθηκε στο καμπ της εταιρείας Octagon, όπου ο Κώστας συμμετείχε σε προπονήσεις μαζί με άλλους αθλητές. Ο Τζόναθαν Γκίβονι του Draft Expres και του ESPN μάς ενημέρωσε σχετικά με ανάρτηση στο twitter κι ένα βίντεο που ανέβασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ